Droog naar Vers

Op donderdag 27 februari 2020 organiseert AgriMedia Trainingen de training Droog naar Vers. De training wordt in samenwerking met de wereldwijd opererende CowSignals®  Training Company aangeboden. 

Droog naar Vers

De lactatiestart is de allerbelangrijkste periode in de lactatiecyclus. Met deze groep koeien heb je als melkveehouder het meeste werk en dat is niet voor niets. De transitie- en startfase hebben veruit de meeste invloed op het werkplezier van de veehouder, maar ook op gezondheid, welzijn en productie van de koe.

Wat heeft een koe nodig voor een probleemloze start van de lactatie? Als melkveehouder moet je jezelf verplaatsen in de koe om deze vraag te beantwoorden. Degene die de veestapel verzorgt vervult een sleutelrol bij een succesvolle overgang van de droogstand naar de lactatie. Daarom is deze training gericht op de mensen die het werk in de stal doen. De training start op de dag van droogzetten en neemt je mee tot de vierde lactatieweek.

Deze training wordt gegeven door Nico Vreeburg.

Aanmelden ❯

Programma

9.30 uur Inloop
10.00 uur Opening door AgriMedia
10.05 uur Deel 1
12.00 uur Lunch
12.45 uur Deel 2
14.30 uur Afsluiting onder genot van een drankje

Praktische informatie

Datum Donderdag 17 oktober 2019
Locatie Agrimedia, Wageningen
Kosten Elite- (en Veehouderij Techniek) abonnees betalen € 199,-. De normale toegangsprijs bedraagt € 259,-. Bij afname van meerdere trainingen ontvangen Elite-abonnees een extra korting van €30,- op elke extra training.

Over de trainer

Nico Vreeburg
Nico is in 1994 gekwalificeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Van 1994 tot 2008 heeft hij gewerkt als huisarts in de veterinaire praktijk De Overlaet in Oss, alwaar hij in 1997 partner werd. In 2000 komt Nico bij Vetvice en richt hij Vetvice Barn Design op. Sinds 2009 is Nico trainer / adviseur op stallenbouw, melkveehouderij en koeienmanagement.


MEER TRAININGEN ❯