Uiersignalen

Op Donderdag 2 april 2020 organiseert AgriMedia Trainingen de (voorlopig) laatste  training in samenwerking met CowSignals® . In deze training hebben we aandacht voor de uiers. 

Uiersignalen

Voor minder mastitis en meer immuniteit zijn controle, weerstand, infectiedruk, het melken en het behandelen van aandoeningen de vijf belangrijkste bepalende factoren waarop de training is gericht. Met een gestructureerde aanpak kan iedere melkveehouder een uitstekende uiergezondheid bij zijn dieren bereiken en vasthouden. 

In de training uiersignalen leer je je blik op uiergezondheid te vergroten en naast koeien met mastitis te behandelen praktische procedures te ontwikkelen die preventief zorgen voor een betere immuniteit.

De training wordt gegeven door Bert van Niejenhuis.

Aanmelden ❯

Programma

9.30 uur Inloop
10.00 uur Opening door AgriMedia
10.05 uur Deel 1
12.00 uur Lunch
12.45 uur Deel 2
14.30 uur Afsluiting onder genot van een drankje

Praktische informatie

Datum Donderdag 17 oktober 2019
Locatie Agrimedia, Wageningen
Kosten Elite- (en Veehouderij Techniek) abonnees betalen € 199,-. De normale toegangsprijs bedraagt € 259,-. Bij afname van meerdere trainingen ontvangen Elite-abonnees een extra korting van €30,- op elke extra training.

Over de trainer

BertBert is geboren op 28 September 1978 in Delfzijl. Zijn ouders zijn opgegroeid op een melkveebedrijf waar hij het grootste deel van zijn vakantietijd heeft doorgebracht. Als gekwalificeerd dierenarts werkt hij een aantal maanden op een Russisch melkveebedrijf aan een klauwgezondheidsprogramma. Direct na het afstuderen start Bert als dierenarts en werkt hij 90% van zijn tijd met melkvee. In 2011 wordt Bert mede-eigenaar van deze praktijk . In 2008 is Bert als trainer gestart bij CowSignals® en verzorgt hij lezingen en workshops in Europa, Azië en Noord-Amerika. In 2014 is Bert Master trainer geworden. Naast zijn werk was hij voorzitter van diverse kennisstudiegroepen en organiseerde hij mede een jaarlijkse conferentie voor dierenartsen.


MEER TRAININGEN ❯