Over ons

Elite is voor échte melkveehouders die het beste verdienen

Elite is een uniek vakblad voor échte melkveehouders; ondernemers die niet alleen boeren vanuit hun hart, maar ook de concurrentie op de wereldmarkt aandurven. Uniek omdat het in samenwerking met gespecialiseerde buitenlandse vakredacteuren tot stand komt. Daardoor leest u zaken die u mist in andere melkvee-media.

Elite is in Duitsland al een zeer succesvol medium voor melkveehouders. Elite Nederland is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen LandwirtschafsVerlag in Münster (D) (uitgever van o.a. TopAgrar, Profi en Landlust), de grootse landbouwuitgever van Europa en uitgeverij AgriMedia in Wageningen (uitgever van onder andere LandbouwMechanisatie, V-focus en Veearts). En daardoor kan alle relevante kennis op melkveegebied op een efficiënte manier worden verzameld, besproken en aan u worden gepresenteerd tegen een behapbare prijs.

Samen met buitenlandse specialisten zoekt het Nederlandse redactieteam naar kennis waarmee uw bedrijf zijn voordeel kan doen. Kennis waarmee u nog scherper kunt sturen en beter bestand bent tegen schommelingen in de melkprijs. Samen zien we meer en kunnen we meer uitzoeken. We willen uiteindelijk dat u het beste verdient, als melkveehouder kunt u daar de vruchten van plukken.

Omdat u het beste verdient met Elite, voor échte melkveehouders.

Uitgever Vakblad Elite is een uitgave van AgriMedia BV.