Over ons

Nieuw vakblad voor échte melkveehouders die het beste verdienen

Elite is een uniek vakblad voor échte melkveehouders; ondernemers die niet alleen boeren vanuit hun hart, maar ook de concurrentie op de wereldmarkt aandurven. Uniek omdat het in samenwerking met gespecialiseerde buitenlandse vakredacteuren tot stand komt. Daardoor leest u zaken die u mist in andere melkvee-vakbladen.

Elite is in Duitsland al een zeer succesvol vakblad voor melkveehouders. De uitgave van Elite in Nederland is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen LandwirtschafsVerlag in Münster (D) (uitgever van o.a. TopAgrar, Profi en Landlust), de grootse landbouwuitgever van Europa en uitgeverij AgriMedia in Wageningen (uitgever van onder andere LandbouwMechanisatie, V-focus en Veearts). En daardoor kan alle relevante kennis op melkveegebied op een efficiënte manier worden verzameld, besproken en aan u worden gepresenteerd tegen een behapbare prijs.

Samen met buitenlandse specialisten zoekt het Nederlandse redactieteam naar kennis waarmee uw bedrijf zijn voordeel kan doen. Kennis waarmee je nog scherper kunt sturen en beter bestand bent tegen schommelingen in de melkprijs. Samen zien we meer en kunnen we meer uitzoeken. We willen uiteindelijk dat je het beste verdient, als melkveehouder kun je daar de vruchten van plukken.

Omdat je het beste verdient met Elite, vakblad voor échte melkveehouders.

Lees je Elite nog niet? Bekijk hier wat vakblad Elite je kan bieden ❯