Kennispartner AgroVision

Over AgroVision

The Next-Gen in agricultural software

Wij willen het leven van de agrarische ondernemer gemakkelijker maken door hen in staat te stellen slimme beslissingen te nemen. In de toekomst zal de landbouw op verschillende niveaus aanzienlijk veranderen, waarbij de nadruk zal liggen op het bevorderen van efficiëntie en verantwoordelijkheid binnen de sector. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe generaties boerengebruikers en de industrie nieuwe werkmethoden en innovatie als normaal gaan beschouwen. Daarom werken wij aan de ontwikkeling van softwareoplossingen voor boeren en agribusiness partijen. Onze software verbindt boeren en agribusiness partijen met de agrarische wereld. Het biedt inzichten die bedrijven gebruiken om hun activiteiten te sturen, zowel op lokaal als op internationaal niveau.

Met collega’s die zelf nog met de voeten in de klei staan en ruim 40 jaar aan ervaring is AgroVision in staat om complexe data om te zetten in praktische informatie. De software staat bekend als laagdrempelig en tegelijkertijd intuïtief. Het helpt de ondernemer inzichten te krijgen die op het eerste oog nog niet zichtbaar waren. Of het nu een melkveehouder, varkenshouder, adviseur of teler betreft, wij bieden software om samen te werken aan het succes van de agrarische sector.

Meer informatie over AgroVision en onze producten kunt u vinden op www.agrovision.com.

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?

Archief van Elite

Blader in de archieven