Algemeen

Henk Mulder uit Staphorst wint Kärcher-hogedrukreiniger

Wie voor 1 januari 2017 een abonnement op vakblad Elite afsloot, kon meedingen voor een Kärcher-warmwater of koudwater hogedrukreiniger. Melkveehouder Henk Mulder uit Staphorst wint de Kärcher en kiest voor de warmwater hogedrukreiniger.

De Kärcher-hogedrukreiniger komt Henk Mulder goed van pas in en rond de ligboxenstal die hij in 2015 bouwde op een nieuwe bedrijfslocatie. De 80 melkkoeien gingen over van de grupstal op de oude locatie naar de ligboxenstal met 146 diepstrooiselboxen. Inmiddels melkt Mulder 110 melkkoeien en heeft hij 90 stuks jongvee. Ook schakelde Mulder over op het voeren van volledig TMR. De ervaringen tot nog toe beschrijft hij als erg goed.

Over de auteur: Wilbert Beerling
Wilbert Beerling groeide op een melkveebedrijf op. Sinds 2011 werkt Wilbert bij AgriMedia waar hij nu zorg draagt voor de samenstelling van de vakbladen Elite...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?