Melken | Premium

Melkinterval 6,5 uur: 4,5 procent minder melk en minder eiwit

Binnen innovatieproject EuroDairy is op een Frans (Bretagne) onderzoeksbedrijf een test gedaan met een korter interval tussen de ochtend- en avondmelking. Het doel van de intervalverkorting is het aantrekkelijker maken van de melkveehouderij voor ondernemers en toekomstig personeel.

Dit is een Premium-artikel
Heb je al inloggegevens? Log dan in.
Wil je 14 dagen Premium ervaren? Maak dan een gratis proefabonnement aan.
Over de auteur: Wilbert Beerling
Wilbert Beerling groeide op een melkveebedrijf op. Sinds 2011 werkt Wilbert bij AgriMedia waar hij nu zorg draagt voor de samenstelling van de vakbladen Elite...
Meer over:
Melken
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?