Nieuws

Holland Holstein sHow 2021 gaat niet door

De Holland Holstein sHow is afgelast. Dat laat de organisatie weten. Eerder werd gemeld dat het evenement wel door zou kunnen gaan, maar door de oplopende coronabesmettingen ziet Stichting Holland Holstein sHow zich genoodzaakt het evenement alsnog af te gelasten.

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november kon de organisatie binnen de aangegeven wettelijke kaders van de overheid garanderen dat er een corona-veilig evenement neergezet zou kunnen worden.

Het oplopende aantal besmettingen begint volgens de organisatie uitwerking te krijgen op  inzenders, sponsoren en vrijwilligers. “De overvolle testlocaties in heel het land maken meerdere dagen testen voor toegang heel lastig. Deze optelsom van zaken maken het vrijwel onmogelijk om met een gerust hart een mooie Holland Holstein sHow neer te zetten. We hebben er als bestuur alles aan gedaan om de show mogelijk te maken. Maar we hebben besloten om, met pijn in ons hart, de Holland Holstein sHow 2021 af te gelasten”, zegt woordvoerder Dick van Deelen.

Over de auteur: Jasper Lentz
Jasper Lentz (1989) is geboren in Hardenberg (Ov.) en is opgegroeid in het Drentse dorp Dalen. Na de studie Journalistiek is hij in 2013 aan...
Meer over:
Nieuws
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?