Magazine | Premium | Veevoer

De simpele TMR-bliktest

Een verbluffend eenvoudig testje geeft in 30 seconden overtuigend uitsluitsel over de mate van ­selecteerbaarheid van het TMR. Het is onwenselijk dat koeien de fijne krachtvoerdeeltjes (bijvoorbeeld sojaschroot, pellets of raapzaadextractieschroot uit kunnen selecteren uit het TMR. De selecteerbaarheid van een rantsoen alsook de nauwkeurigheid waarmee het gemengd is, het daadwerkelijke drogestofgehalte en de voeropname […]

Dit is een Premium-artikel
Heb je al inloggegevens? Log dan in.
Wil je 14 dagen Premium ervaren? Maak dan een gratis proefabonnement aan.
Meer over:
Veevoer
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?