Kennispartnerbericht van VisscherHolland

De trammelant in de droogstand kwijtgeraakt

VOF Jongsteins van Cees de Jong en zijn partner Barbara van Deuren stond vorig jaar op 2 in de CRV-lijst van bedrijven met de hoogste productie (economisch jaarresultaat). Ze streven naar een topproductie met gezonde koeien. Hiervoor vinden ze een hoge voeropname en kwalitatief hoogwaardig voer heel belangrijk. Ook in de droogstand.

Waarom zijn jullie Bio-Chlor gaan gebruiken?

“De transitie was nog een verbeterpunt op ons bedrijf. We hadden vorig jaar de huisvesting van de droge koeien al verbeterd, daarna hebben ook de voeding onder de loep genomen. In ons netwerk hoorden we positieve ervaringen met een aangezuurd transitierantsoen, met name van collega-melkveehouders in Engeland en Oost-Duisland. Daarbij kwam Bio-Chlor bovendrijven. Lees meer.

VisscherHolland
Over VisscherHolland
De ruwvoerspecialisten van VisscherHolland staan u bij om alles omtrent ruwvoer van eigen land zo optimaal mogelijk te laten benutten. Van onder de zode tot aan het voerhek, de ruwvoerspecialist helpt u verder. Samen kijken naar efficiëntie en arbeidsgemak. Hiervoor heeft VisscherHolland diverse producten in het assortiment.

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?