Kennispartnerbericht van SAC

Apollo Farm Control: complete controle en overzicht

Het is een uitdaging om in deze tijd een duurzame en winstgevende melkveehouder te zijn. Eenvoudige en innovatieve oplossingen moeten aansluiten bij uw behoeften en die van uw koeien, zodat u efficiënt kunt ondernemen. Al jaren zetten wij wereldwijd onze kennis en kunde van experts in voor u als melkveehouder. Wij streven ernaar om functionele oplossingen te bieden die u ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarin hebben we de volgende stap genomen: Apollo Farm Control.

Your herd in good hands

Apollo Farm Control geeft u meer controle over de belangrijkste parameters voor uw melkveehouderij. Met actuele data uit Apollo Farm Control kunt u uw dagelijkse routines efficiënter beheren, zodat u uw veestapel goed kunt volgen. U stelt naar eigen wensen en behoeften uw lopende processen in zoals het melken, (kracht)voerboxen, selectie van dieren, tochtdetectie en dieridentificatie.

Overzichtelijke weergave van de veestapel

Met het grafische overzicht kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren, zowel op bedrijfsniveau als op individueel dierniveau. U voert eenvoudig data in voor meerdere dieren en u filtert gemakkelijk verschillende groepen.

24/7 toegang, altijd en overal

U heeft altijd en overal toegang tot uw veestapel gegevens: op de Milking Parlour Monitor in de melkstal, op uw pc/laptop, tablet of mobiel. Hierdoor kunt u altijd reageren op problemen die onder uw aandacht worden gebracht, waardoor u snel een juiste beslissing kunt nemen.

Simpel, gebruiksvriendelijk en veilig

Apollo Farm Control is simpel en eenvoudig te gebruiken en u ziet alleen de modules waar u voor kiest. Uw veestapelgegevens, op de Apollo Controller, worden binnen een beveiligde omgeving opgeslagen. Hierdoor is uw data altijd beschermd tegen eventuele virussen en mogelijke problemen door andere soft- en hardware.

De voordelen voor u op een rij:

  • Simpel en gebruiksvriendelijk
  • Grafisch overzicht van alle data
  • Gemakkelijk data invoeren voor meerdere dieren
  • Goed en overzichtelijke weergave van uw veestapel
  • 24/7 toegang, altijd en overal

Wilt u meer informatie over Apollo Farm Control, bezoek onze website of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

SAC
Over SAC
SAC werkt sinds de start in 1938 met de visie het beste te doen voor koe, melk en melker - en dit is nog altijd een belangrijk deel van het DNA van de SAC familie. We zijn er om het beste te doen voor uw bedrijf.

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?