Kennispartner SAC

Over SAC

EFFICIËNT MELKEN
SAC biedt verschillende melksystemen die passen bij de wensen, behoefte en de grootte van de veestapel. Uiteraard ontwikkelt om dagelijks zo efficiënt en plezierig mogelijk te kunnen werken. Wij geven om het comfort voor zowel de koe als de melker. U kunt efficiënt, snel en zonder lastige houdingen werken en ook voor de koeien is er een solide omgeving om gemakkelijk in te bewegen. Met respect voor hun ruimtebehoefte, zijn onze melksystemen zo ontwikkeld dat veel koeien efficiënt gemolken kunnen worden om het hele proces zo rendabel mogelijk te maken. Voor ons is het immers simpel, uw melkveehouderij moet gezond zijn.

JARENLANGE ERVARING
De SAC melkstallen zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in het melken van koeien. Innovatieve producten zoals de balansarm en de automatisch vacuümregeling zorgen voor minder belasting en een verbetering en versnelling van het melkproces. Wij geven niet alleen om het comfort van de dieren, maar ook om die van de melker.

FLEXIBELE OPLOSSINGEN
Binnen het aanbod van onze complete melksystemen bieden we flexibele oplossingen aan. Uiteraard aangepast aan de wensen en eisen van de individuele melkveehouder. SAC staat hierbij voor u klaar. Wij nemen u graag mee in de tocht naar de ideale oplossing voor het melken van uw koeien.

A HEALTHY DAIRY FARMING LIFE
Het is een uitdaging om in deze tijd een duurzame en winstgevende melkveehouder te zijn. Eenvoudige en innovatieve oplossingen moeten aansluiten bij uw behoeften en die van uw koeien, zodat u efficiënt kunt ondernemen. Al jarenlang zetten wij wereldwijd onze kennis en kunde van experts in voor u als melkveehouder. Wij streven ernaar om functionele oplossingen te bieden die u ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. Onze visie is simpel, uw melkveehouderij moet gezond zijn. We focussen ons daarom op vijf pijlers: Melkkwaliteit, Carbon footprint, Ergonomie, Dierenwelzijn en Levensduur

Meer over SAC op nl.sacmilking.com

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?

Archief van Elite

Blader in de archieven