Fokkerij

Holland Holstein Show en Nationale Rundvee Manifestatie gaan samen

De Holland Holstein Show (HHH-show) van Holland Holstein Herds en de Nationale Rundvee Manifestatie (NRM)  gaan samen verder als Dutch Dairy Days. Het evenement zal voor het eerst plaatsvinden op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart 2022 in de IJsselhallen in Zwolle.

Dutch Dairy Days wordt georganiseerd door de vereniging Holland Holstein Herds (HHH), Cooperatie CRV en Agrifirm. Tijdens het tweedaagse evenement vindt onder andere de Young Breeders competitie en een keuring voor rood- en zwartbont holstein plaats. Ook is er ruimte voor een vakbeurs Op de vooravond van het  evenement staat de scheercompetitie van de Young Breeders gepland.

Jaarlijks

Het doel is om er een jaarlijks evenement van te maken, met een internationale uitstraling. De initiatiefnemers richten zich op een breed publiek met speciale aandacht voor jonge veehouders. Alle Nederlandse stamboekfokkers kunnen dieren inzenden en er is geen voorselectie.

Het bestuur van de nieuwe stichting Dutch Dairy Days zal bestaan uit vertegenwoordigers van de  vereniging Holland Holstein Herds, coöperatie CRV (stamboek), Agrifirm, Young Breeders en een afvaardiging namens de hoofdsponsors.

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?