Algemeen

Holland Holstein Show 2021 gaat door

Na een lange tijd zonder keuringen is besloten om dit jaar de Holland Holstein Show door te laten gaan. Op 26 en 27 november van dit jaar zal het plaatsvinden in de IJsselhallen in Zwolle.

Het is de bedoeling om de keuring deze keer weer op de vertrouwde manier vorm te geven. De laatste show met publiek vond plaats in 2019. De organisatie hoopt op een volledige bezetting als het gaat om bezoekersaantallen, maar er wordt gekeken naar de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Naar verwachting van de organisatie stromen de aanmeldingen van deelnemende koeien in de aankomende weken binnen.

Vorig jaar werd de Holland Holstein Show uitgevoerd als video-evenement. Melkveehouders konden zelf een bedrijfsgroep opgeven, waarna de jury deze thuis kwam keuren. De filmpjes hiervan zijn gepubliceerd, waarna ook de uitslag bekend werd gemaakt.

Bron afbeelding: Holland Holstein Show

Over de auteur: Marjolein Nielen
Marjolein Nielen is geboren in 1999 en groeide op in Noord-Holland. Haar ouders hebben daar samen een melkveebedrijf. Ze studeerde Dier- en Veehouderij aan de...
Meer over:
Algemeen
Deel dit bericht: Facebook Twitter LinkedIn

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?