Kennispartner TheTransitionCompany

Over TheTransitionCompany

Simply Different

Met een voorsprong de lactatie in, meer energie voor verse koeien en het verhogen van waarde van ruwvoer. Dit is waar wij ons dagelijks mee bezighouden. Wij zijn een internationaal voedings- en adviesbedrijf voor de melkveehouderij. Op basis van de unieke situatie van uw bedrijf geven onze specialisten advies over het zo goed mogelijk laten verlopen van de transitieperiode van de koe.

Met als uitgangspunt een gezonde veestapel en een optimale opbrengst. Hierbij kijken we niet naar één aspect van uw bedrijf, maar gaan we uit van het gehele bedrijf en alle bedrijfsprocessen. Dit met het beoogde doel om u als melkveehouder inzicht te geven in waar de verbeterslag gerealiseerd kan worden.

Onze concepten

  • Droogstand: Met een voorsprong de lactatie in.
  • Opstart: Meer energie voor verse koeien.
  • Voerefficiëntie: Verhogen van de waarde van ruwvoer.

Ons verhaal

Ieder melkveebedrijf is uniek en daarom werken we met een analyse op maat. Hierbij wordt naar verschillende bedrijfsprocessen geanalyseerd. Dankzij onze nauwe banden met dierenartsen en nutritionisten komen we tot inzichten die betrekking hebben op o.a. rantsoensamenstellingen, ruwvoerteeltplannen en de aandacht voor ruwvoerwinning.

Bij het analyseren van uw bedrijfsprocessen kijken we samen naar de mogelijkheden voor het behalen van rendement op uw bedrijf. We hechten er waarde aan om gezamenlijk oplossingen te vinden. En mee te denken hoe u als melkveehouder de toekomst tegemoet kan gaan.

Door onze specialistische (wetenschappelijke onderbouwde) kennis én praktische ervaring helpen we om melkveehouders te voorzien van een gezonde veestapel en een optimale opbrengst.

Meer informatie vindt u op: https://thetransitioncompany.eu/nl

Elite Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Wil je ook de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van melkvee?

Archief van Elite

Blader in de archieven